Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Tvivl

Jeg er en pige på 14,

og jeg er uden vilje blevet forelsket

i en af mine bedste veninder.

Hun viser mig nogle blandede tegn,

og hun har rørt ved mig

på nogle lidt mere end venneagtige måder.

Skal jeg snakke med hende om det,

eller ville det ødelægge vores relation fuldstændigt?

Pige, 14 år
Svar fra andre

Børn

Jeg tror aldrig man kan snakke nok om væsentlige ting som fx sexualitet. Jeg har prøvet nøjagtig det samme som dig, netop med en veninde hvor jeg var i tvivl om vores forhold til hinanden. Netop som du siger fordi hun viste blandede tegn og rørte mig på ikke-så-venneagtige måder. Fx begyndte hun at røre mig rigtig meget på røven hvilket jeg næsten ikke kunne undgå at opfatte som sexuelt signal. så jeg valgte at tage mod til mig og få snakket med hende om det. Og det var virkelig godt at få sat ord på. Vi fik en superdyb snak om vores forhold og det løsnede virkelig op for en masse ting. Det viste sig at vi nok delte vores syn på hinanden. Jeg synes bestemt ikke det ødelagde vors realtion, den blev bare stærkere så jeg kan virklig bare anbefale dig at snakke med din veninde om det. Tror kun det kan styrke jeres forhold at få sat ord på.

  • den anonyme pige, Pige, 15 år

Jeg tror ikke det er en god ide, fordi det kan ødelægge venskabet fuldstændigt, og hun kan nok ikke lide dig på den måde. Synes du skal prøve at lægge det bag dig og fortsætte det gode venskab.

  • Anonym

Har et lidt lignende problem her fortid jeg ved nemlig ikke om jeg er forelsket i min veninde eller ej men jeg er også bange for at snakke med hende men jeg synes du skal gøre det vis hun viser de der tegn er det vel også chance for at hun også kan lide dig men vis hun virkelig er din veninde vil venskabet nok ikke blive ødelagt
Håber jeg kunne hjælpe dig 😘

  • Anonym, Pige, 12 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat