Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

forelsket i min idræts lærer

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Det kan ske, at man bliver forelsket i sin lærer – især, når man, som i din situation, er ret tæt på hinanden aldersmæssigt. Jeg vil ikke anbefale at lægge an på hende nu – Men man ved aldrig, måske ser tingene anderledes ud om fem år, hvis du bare holder kontakten til hende på en eller anden måde.

  • Anonym, Dreng, 14 år

Har prøvet det, nu er jeg stoppet i skolen og er faldet for en anden på min alder, hun er meget sød og det samme vil nok ske for dig.
😊

  • Anonym, Dreng, 20 år

Du kunne måske prøve og tænke på andre piger i din klasse self er det svært at komme over sig når man har været vil med nogen siden 6 og man stadig er forelsket i 8 men det ville være klogt at finde en på din egen alder

  • Paddy, Dreng, 13 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat