Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Crushhh (hjælppp guys)

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

hej pige på 16 jeg er kun 12 men nu har jeg trosalt haft 5 kærester og har en nu ( 6 kæreste) jeg synes at du skal være den af jer der skriver til ham mere og så synes jeg at du skal spørge om han ikke kan hjælpe dig efter skole eller hvad du nu laver om han kan hjælpe dig med noget fx lektier selv om du forstår det så kan det være at i får snavet lidt håber det hjalp hilsen 12 pige

  • pige i 6 klasse ( 21/6 24), Pige, 12 år

Altså nu skal det lige siges at man ofte yapper rimlig meget når man er fuld…
MEN!
Der er et men.
OFTE siger man jo egentlig kun sandheder når man er fuld…
Så go for it girl.
Prøv måske at spred det lidt ud at du er vild med ham uden at sige det personligt, så han altså bliver nødt til at finde ud af, om det passer.
Det kan du jo gøre ved at snakke liiidt for højt om det omkring hans venner? Eller sige det til en veninde som du ved ikke helt kan holde på en hemmelighed… det har virket for mig;)
Knus xx

  • C, Pige, 15 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat