Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Pigen

hej jeg er en dreng på 13 år

og vil i hjælpe mig

jeg kan lide en pige

men kan ikke spørge

hvad skal jeg gøre?

Dreng, 13 år
Svar fra andre

Børn

Makker jeg ved godt det kan være hårdt at gå med en følelse af at kunne lide en pige. Det kan være svært at få det sagt.
men hvis det er svært at sige er det ik den rigtige min ven.

giv op find en anden:)

  • BOB Ikke mit navn, Dreng, 18 år

Du kan måske skrive et brev eller til hende over snap/sms

  • Bella, Pige, 11 år

Hej med dig jeg kan godt forstå at du synes det er svært at spøger den pige du kan lide det synes de fleste nok det er når man er vild med en prøv at starte noget small talk med hende spøg ind til hende så hun føler sig special og at du har interesse i hende og hvad hun laver det kan de fleste piger rigtig godt lide og så kan det også være at hun bliver vild med dig fordi du viser interesse for hende pg hendes hobbyer pg fritid hvis du synes det er svært at begynde en samtale så prøv om du kan finde noget som det giver mening i snakker om hvis i skal lave noget i skolen så kan du prøve at få samtalen til at handle om det så får hun i vært tilfælde øjne op for at du gerne vil snakke med hende jeg ved godt hvor svært det er da jeg havde samme problem med en dreng for et par uger siden og du skal huske det behøver ikke være drengen der spøger om k jeg har selv spurgt dem som jeg har været k med

  • H, Pige, 19 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat