Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Er det okay?

Hej jeg har haft kunnet lide en pige.

Og jeg har gået og kunnet lide hende i over et år nu.

Og jeg ved med sikker hed at hun også er til piger.

Og hun har gået på min skole i over 3 år.

Og mine venner syntes også at jeg skal springe ud i det.

Men mit spørgsmål er om det er okay?

Pige, 12 år
Svar fra andre

Børn

Jeg kan høre, at du er glad for hende, og det skal du være glad for. Du siger, at du rigtig godt kan lide hende, så jeg forstår, hvorfor du begynder at tænke, at I måske skal være kærester en dag, men jeg tænker også, om det kan være, at hun i virkeligheden bare ville være en meget god ven. Mange piger kommer til at tro, de er til piger, når de rigtig godt kan lide en anden pige, men mange gange har det slet ikke noget at gøre med, om man er til piger eller drenge. Man kan bare godt lide personen.

  • Anonym

Hej pige.
Det er HELT okay og kunne lide en med det samme køn, jeg har selv prøvet det hvor jeg også troet det var forkert men jeg fandt så ud af at det er helt okay ved at der var andre der sagde at det var helt okay til mig og det hjalp at der var andre der sagde det. DU er smuk og god nok lige meget hvem du forelsker dig i❤️
Håber du finder ud af det, held og lykke søde❤️

  • Pige A, Pige, 16 år

Hej! Det er helt okay at have det sådan, jeg havde et på samme måde i 5 klasse, men det gik over. Når man er teenager kan der være mange tanker omkring sex, kærester, sexuealtet og en masse andet. Og måske er du forelsket i hende? Og måske er du ikke, men hvis jeg skulle give dig et godt råd. Så er det at acctererer det! Det kan også være du måske bare er lidt forelsket i hende på venne måde , fordi du bare syns hun er mega mega Nice! Eller en mega god veninde, men synes helt klart du bare skal tage en dag af gangen. Og hvis du virkelig er forelsket i hende, så tag det derfra. ❤️ jeg er 16, og har også prøvet at der bare er en pige jeg synes der er så fantastisk! Hvor jeg nogen gange har tænk, er jeg forelsket i hende? Men det er jeg ikke, er til drenge, og måske også piger? Men synes bare du skal huske på, at det kan være at din krop bare fortælle dig at du synes hun er en mega fantastisk person❤️❤️❤️❤️

  • Tøs, Pige, 16 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat