Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Hun er bare så sød

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

hej! jeg har faktisk også et crush på en i min parallel klasse. vi skal starte i 9 efter sommer ferien og kan heller ikke stoppe med at tænke på ham. så forstår helt hvordan du har det. jo yngrer man er jo nemmerer er det at scorer. synes jeg ihvertfaldt. hvis du skal have valgfag kan du se hvis i kan få det samme så i kan få en chance for at snakke sammen. ellers kan du på hendes fødselsdag gå forbi hende og stoppe op som om du huskede noget og sige noget som “er det dig der har fødselsdag?” så siger hun ja, så kan du sige “jeg hedder x, tilykke” og så bare går igen. hun vil garanteret tænke på dig noget tid, “hvem var han?” “hvordan ved han jeg har fødselsdag?” “han var sød”. hun vil have flere svar. hvis du gør det eller ej kan du ihvertfald går forbi hende i gangen eller noget og smile til hende sødt og sige kort “hej”. så husker hun hvem du er. pointen er at du skal komme ind i hovedet på hende. hun skal tænke dig som “den søde dreng på gangen” held og lykke!

  • m, Pige, 15 år

Hejsa du, jeg synes bare det er så sødt alt det kærligheds halløj og jeg har selv været der tro mig. Ville selv sige at du bare skulle springe ud i det og sige hvad du føler for hende og hvis det er lidt grænse overskridende, så kan du jo også få en god ven til at sige det til hende. Det gjorde min bedste drengeven fordi han var gode venner med den fyr jeg kunne lide og ja så blev vi kæreste, så bare spring ud i det!!❤️
Undskylder fordi den blev så lang!!

  • Anonym, Pige, 14 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat