Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

KAN IKKE KOMME OVER HAM

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

honey drop kontakten, slet jers gamle beskeder hvis det føles godt, tag det som et glow up for hver dag du ikke har tænkt på ham, brug tid med veninder, hold en pause for drenge ville jeg nok selv bruge.

  • Anonym, Pige, 14 år

Åh søde jeg ved godt hvordan det føles og hvor sindssygt hårdt det er og at man aldrig føler man kan komme til at holde af en på samme måde som man gjorde af ham og man ikke føler ens veninder forstår en og ikke kan forstå hvorfor man stadig ikke er kommet over den dreng for jeg har selv været der for nogen år siden hvor min også var mig utro og kaldte mig grimme ting men du skal komme over ham selvom du føler han er den eneste en og dit luvs kærlighed er han ikke en good gay og du fortjener 100% bedere at være utro mener jeg aldrig kan undskyldes eller retfærdiggøres det er et no go hvis man har en kærester har man kun hende eller ham du er jo godt selv klar over han ikke er super god for dig og derfor er det vigtigt at du kommer over ham han skal ikke have liv til at lege med dine følelser og tro ham bare kan få dig igen og så lave samme nummer desværre er drenge som kan finde på at være utro virkelig gode til at være den perfekte i starten jeg bliver nød til at dele mit råd i to

  • H, Pige, 20 år

Fortsættelse
Og man bare har fået drømmefyren men så snart man får tillid og et bånd til dem begynder de at blive f***boys og når de først er begyndt på det så ænderne de sig ikke det har jeg aldrig oplevet de gør men som sagt er de drenge mega dygtige “desværre” også til at få en til at føle man aldrig kommer over dem men det gør man hvis man virkelig vil prøv at slette eller skule ham i dine kontakter så du måske ikke kommer til at skrive til ham nu ved jeg ikke hvor i kender hindanen fra og hvor tit i er tvunget til at ses men drop kontakten til ham så meget så muligt det er bedst prøv at find noget du kan bruge tid på i stedet for at tænke på ham det hjalp mig det at du skriver at han på ingen måde har det dårligt over sådan som han har behandlet dig betyder at han ikke er den rette for dig og du ikke er den rette for ham for hvis du var ville han behandle dig ondeligt

  • H, Pige, 20 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat