Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Queer ung – venner og kæreste?

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hej du

Nu ved jeg ikke hvor du befinder dig i landet, men der er en orginitation som hedder Aura. Aura er for queer i aldersgruppen 0-18 år og befinder sig i nogle af de store byer.

Håber du prøver det af

  • anonym, Pige, 17 år

Hej pige 14 år. Som en anden person har nævnt findes der nogle arrangementer Kaldet ‘Aura’ som organisationen LGBTQ+ Danmark laver. Jeg ved ikke hvor i landet du bor, men har hørt at det i hvertfald er i København, og også et par steder på Jylland. Det er et samvær for queers og LGBTQ+ personer under 18. Hvis du ikke bor i Nogle af byerne hvor aura bliver afholdt i, kan du jo søge om der findes et ungdomshus/fritidsklub eller noget tæt på der hvor du bor. Håber at det her hjalp 😀

  • Queer, Pige, 13 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat