Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Min ven kan lide mig

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hej pige på 16 år.
Jeg synes du skal sige lige ud til din ven, at du ikke er interesseret i at være mere end bare venner. Det vil måske gøre lidt ondt på ham, men hvis han virkelig er en god ven, så vil han også acceptere det og kunne holde dig til kun at være venner. Jeg tror, at det vil ødelægge mere jeres venskab, hvis du ikke fortæller ham det, da det jo så kan ende ud i noget værre rod.
Håber mit råd kunne hjælpe 😊

  • Anonym, Pige, 16 år

hej pige på 16 år.
jeg syntes at der er vildt flot og en god ide at spørge her på børnetelefonen.
nu ved jeg ikke hvordan han er med jeg ville have spurgt ham om han havde tid til at snakke ( ikke over skærm ) og så ville jeg have sagt noget i den her stil

“jeg har snakket med ……( din vinide) og hun viser mig at du har spurgt om du har en chance med mig, og jeg syntes det her er rigtig svært t sige for mig men, jeg syntes at du er en fantastisk ven og jeg er virklig glad for at vi er venner. men jeg kan ikke lide dig på kærste måden, jeg håber og tror stadig at vi kan forblive rigtig gode venner. det er også okay hvis du har brug for at sunde dig eller holde lidt afstand fra mig her efter, med jeg håber at vi kan forholde det gode venskab vi har.”

undskyld hvis det var en lang og inviklet besked, men jeg håber mit råd kunne hjælpe dig 🙂

  • anonym, Pige, 12 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat