Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Vinde hende tilbage?

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hej
Helt ærligt så tror jeg du måske skal starte med at sidde unskyld og måske skrive en sms hvor du forklare hvorfår at du savner hinde og hvorfår du syndets i stadig skal være venner men jeg tror ikke at du får hinde tilbage så hvis det er for svært bare at være venner så skal du måske bare få sagt alt det som du har at sigde også det med at du stadig kan lide hinde og det er derfor at du har brug for tid hvis det er sagde hvid ikke så kan du så måske bare sidge unskyld og sådan noget

  • Anonym, Pige, 13 år

Du kan skrive en lang besked til hende som handler om din følelser. Jeg kan godt se at det er svært men man skal altså selv lave noget for at få noget. Hvis du virkelig kan lide hende burde du nok kunne gøre det. Desuden kan det måske være at hun slå op med dig begrund af noget andet eller måske savner hun dig lige nu. Du kan faktisk skrive nogen lunde det samme til hende som du skrev her på brevkassen. Du skal ikke presse hende ellers bliver hun træt af dig.

Håber i kommer sammen igen jeg krydser fingere.

  • Du kan godt, Pige, 16 år

Hej 16 årig gut!!! Prøv at blive venner igen. Også prøv at få hendes tillid. Jeg har ikke skrevet så meget som de andre så jeg er nok ikke til stor hjælp men…. Avv for satan. Jeg krydsede så meget fingre for i bliver kærester igen at jeg brækkede min fingre. Knæk og bræk. Apros Apros det. Jeg skal nok på sygehuset.

  • Den dumme teenager, 14 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat