Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Ville gerne have en kæreste

Hej jeg er en dreng på 13

Jeg ville så gerne have en kæreste

Men problemet er min højde

og min personlighed.

Der ikke nogen der gider

at være sammen med mig

fordi jeg er lav og ikke er så useriøst

som mine venner.

Jeg føler også der er ikke nogen piger

der ville have noget med mig at gøre.

Hvad skal jeg gøre?

Dreng, 13 år
Svar fra andre

Børn

Hej dreng på 13 år.

Hvis du har nogen speciele interresser kan du lede efter nogen der måske har samme interresser. Husk at den pige der en dag er så heldig at møde dig viser interresse skal du ikke holde dig tilbage. Snak med hende! Og hvis der ikke lige er nogen på din skole eller andet kan du sikkert finde en til en fritidsaktivitet eller andet. Men husk. Du skal ikke kun finde en kæreste for at finde en kæreste. Vent til du finder den rigtige.

Hilsen Pige på 11 år

  • ANONYM, Pige, 11 år

Hej dreng 13 år

Har du overvejet om du muligvis er for moden til dine venner. Kender mange på din alder som vælger at gå op i alder når det kommer til venner og kærester da de finder dem mere tilpassende at være sammen med. Har f.eks en i min klasse som er 14 år gammel og hun dater en dreng på 19 år. Mon ikke du kan finde en ældre pige et sted.

mvh. Enhedslisten repræsentant

  • Anonym

hej dreng på 13 år: )
for det første skal du overhovedet ikke være usikker på din højde, for der er faktisk mange piger der godt kan lide lave drenge.
for det andet så er det aller vigtigste også personligheden, så hvis du vil begynde at være sød imod den pige du syntes er lidt sød. så er jeg sikker på at det nok skal gå.

  • Altid med dig, Pige, 13 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat