Brev

Vild med venindes ex…

Hej, jeg er en pige på 12 år, og går i 6.

Jeg har gået og været vild med denne her dreng fra min klasse, lige siden 5.
Min veninde var også vild med ham i 5.

Hun var så heldig at han følte det samme tilbage, så efter ca. 2 måneder blev de kærester og jeg var knust!
De havde så været sammen i 5 måneder.

Men i 2 af de måneder havde drengen gået og følt nogen følelser for en anden pige i min klasse, så han havde skrevet jeg elsker dig til den pige han var sammen med i 2 måneder uden det var rigtigt.

Så han slog op med hende, nu ville han gerne være kærester med den anden pige han havde gået og haft følelser.

Men hun kan kun lide ham mega mega mega lidt!

Og hun ville ikke stjæle vores venindes ex! Og det ville jeg heller ikke!

Hvad skal jeg gøre?
Please hjælp!

-pige 12 år-

Pige, 12 år
Svar fra andre

Børn

Hejsa
Chill out, du har et langt liv foran dig. Og der kommer til at være en masse drenge ud i fremtiden. Og hvor stor chance er der for at han er din prins på den hvide hest. Glem ham og kom videre i livet. Og sig det samme til din veninde der ikke er vild med ham.

MVH os.

  • Atleten og Keglen, Pige, 14 år

Hejsa.
Det lyder som et stort dilemma men rolig jeg har været i det samme problem i 6 måneder.
Mig og min bedsteveninde var sammen hele tiden, problemet var at vi kunne lide den samme. De to blev så kærester, mens jeg egentlig bare gik og var særdeles enormt ked af det. Jeg kunne jo ikke gøre noget.
Jeg skrev så til ham at jeg kunne lide ham, det fandt min bedstevendinde så ud af og derefter ødelagde jeg deres kærlighedsskab og de slog op. Jeg følte det var min skyld efter min veninde så kom hen til mig og sagde at han var fri nu. Jeg havde overhovedet ikke lyst til ham mere efter de havde været kærster i mere end 5 måneder.
Nu er alt godt jeg har både min bedste veninde og hendes ex er faktisk blevet en eller nok min aller bedste drengeven. Så take af chill det hele viser sig til at blive godt 🙂

  • Hende der hjælper, Pige, 13 år

Tusind tak! Det var et mega godt svar, problemet er bare jeg stadig kan lude ham!

  • Anonym, Pige, 12 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket (måske for første gang)? Ved du ikke, hvordan du flirter eller score dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven og ved du ikke, hvordan du får det sagt uden at ødelægge venskabet? Er du i tvivl, om du er rigtig forelsket eller om dit crush er vild med dig? Og hvad betyder det, når din flirt sender hjerte emojis eller når han ikke svare på snap?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger og tænker over, hvorfor det gør så ondt? Hvor lang tid det varer og hvordan du kommer videre? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det, på en sød måde?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste hellere vil ses med andre end dig. Og hvordan taler man så, om sine følelser?

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer, læse andre børns breve, få råd om kærestesorger og forelskelse, eller ved at stemme og give din mening om fx aldersforskel mellem kærester.

Kærlighed Andre der hjælper

Privatsnak

Stil spørgsmål om om kroppen, pubertet, følelser, forelskelse, kærester, sex og prævention.

Læs mere

Sexlinien

Rådgivning til unge ml 15-25 år om seksuelle spørgsmål og problemer, prævention, sexsygdomme, graviditet, nødprævention, abort m.m.

Læs mere

Voldsom Kærlighed

Voldsom Kærlighed er for dig mellem 16-24 år, som har brug for hjælp til at bearbejde dine oplevelser og leve et ungdomsliv uden kærestevold. Er det ikke dig, men én du kender, der er udsat for kærestevold, så kan du også få hjælp til at hjælpe den, du kender. Mange unge synes, at det kan være […]
Læs mere
Chat
Chat