Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Vild med pige og dreng

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Det er helt almindeligt at være forvirret i den alder, jeg var det selv. Først havde jeg noget med en dreng og det føltes helt rigtigt og jeg syntes det var ret enkelt det hele. Men så røg jeg under et tæppe med en pige og det føltes lisså rigtigt og så var jeg jo forvirret. Men efterhånden blir man mere sikker på sig selv og det vil sikkert også ske for dig. Bare giv tid!

  • 16 år, Pige, 16 år

Hej med dig!

Jeg kan godt se, at det er en knap så fed situation at stå i. – Det er da frustrerende! 🙂

Jeg tror det er vigtigt for dig, at overveje og mærke efter, hvordan du har det i kroppen når du er sammen med personerne. Man kan hurtigt komme til at forveksle forelskelse med en følelse af at man virkelig synes den her person er fantastisk.

Du kan overveje, om du får sommerfugle i maven inden i skal ses eller når personen griner, om du får hjertebanken når du tænker på personen når en af dem rør ved dig eller når du tænker på dem osv. Man kan også forestille sig, om man kunne indgå i et forhold med personen, eller om man synes om tanken om at kysse personen eller andet. – Og så mærk efter, hvordan det føles. Det kan være rigtig svært! Hvis det ikke giver dig en afklaring, ville jeg prøve at lægge det lidt til siden, indtil følelserne slet ikke kan lade dig være. Held og lykke med det! 🙂

  • Anonym, 19 år

Hej
Det kan være du er biseksuel (til begge køn) eller pansekuel (til alle køn) det næsten det samme

Men ja hvis du finder en seksualitet som du syntes passer dig så er det fint men det kan jo være det er en fase

Fx jeg sprang ud som biseksuel for 1 og et halvt år siden men nu er jeg det ikke længere så jeg syntes det er træls alle kalder mig det..

Så derfor fortrød jeg at springe ud

Men så en dag sagde jeg til alle dem jeg kendte at jeg ikke selv ved hvilket køn jeg er til og at jeg er forvirret, og de skulle stoppe med at gå rundt og sige jeg er biseksuel

Jeg havde det bedere efter det men jeg ved ikke om folk stadig kalde mig biseksuel?

Nå men hvis du finder din seksualitet så skal du være 1000% sikker på at du er det før du springer ud

Når man er 13 skifter man tit seksualitet fordi man er forvirret- ens hjerne er færdige med at udvikle sig når man bliver omkring 25 år så du kan kun være 1000% sikker på din seksualitet når du bliver omkring så gammel

Håber du kunne bruge det til noget❤️

  • Anonym, Pige, 13 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat