Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Vild med en

Hey BB

Jeg er vild med den her dreng. Jeg kender ham ikke men jeg er mega vild med ham.

 

Jeg overvejer at skrive til ham på Facebook men ville det være mærkeligt. Jeg har ikke talt med ham eller noget så jeg ved ikke hvad jeg skal gøre.

 

Pls hjælp mig. A

Pige, 12 år
Svar fra andre

Børn

hej. jeg synes at du ikke skal gøre det fordi det sætter dig ude i nogle akavede situationer. (jeg har prøvet det) men hvis du elsker ham højt nok så GØR DET!

  • vanillaclaus, 13 år

Hvis du ikke kender ham, skal du nok lære hans personlighed at kende, før du måske roder dig ud i et forhold med en, hvis personlighed du ikke kan lide. Lær ham at kende, før du tager det næste skridt. Måske er han en stor nar? Måske skal du bare skrive over Facebook for at lære ham bedre at kende 🙂

  • JoseBS, 13 år

Hvis du er vild med ham ved at smil til ham og hvis at du kan lide ham han mister interesen for dig når du ikke viser noget som helst. Og flirt lidt med ham også når du virker tryg hos ham snak med ham om din forelskelse

  • Daniel, Dreng, 13 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat