Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Vild med en pige

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Jeg er 15 nu og har oplevet to gange at jeg fik et crush på en veninde. Jeg gjorde hver gang flg.: Jeg valgte en film med nogen piger der godt ku li hinanden. Så under snakken om filmen bagefter sørgede jeg for at vi snakkede helt generelt om at være til piger og ha et crush på piger eller lyst til piger. Altså uden at bringe mig selv ind i det. Ved den første viste det sig at det absolut ikk var noget hun ku tænke sig. Jeg var jo ked af det men derefter lod jeg så emnet falde og gjorde ikk mere ved det. Senere fik jeg jo så et crush på en ny veninde og da vi snakkede generelt efter filmen viste det sig at hun faktisk havde haft tanker om piger. Så først der kom jeg ind på at jeg faktisk godt ku li hende på den måde og så endte det hele med en soveaftale hvor vi fik prøvet vores fornemmelser af og det gik rigtig godt. Så du ku prøve det samme.

  • Guldtøs, Pige, 15 år

Du kunne også starte med at sige at du kan lide piger (hvis du er okay med det), og se hvordan hun reagere. Så baseret på hendes reaktion kan du tage send er fra.
Håber det var til nogen hjælp.

  • Good luck Charm, Dreng, 15 år

Synes det er en god ide at fortælle hende, du skal bare gøre det langsomt så du ikke “stresser” hende hvis hun nu er i tvivl om sin seksualitet. Altså hvis hun ikke ved at du er til piger, kunne det være en start at sige. Og efter du har sagt det kan du spørge om hun har fundet ud af/ har en ide om sin egen seksuelle orientering.

  • Hey, Pige, 14 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat