Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Vild med en🤭

Hej jeg er en pige på 13 år..

og er blivet vild med en på 14.

Han virker interesseret i mig, vi krammer.

og sådan nogle ting vi har ikk kysset,

men har valget MAGET tæt på..

Hvordan kan jeg sige til ham

at jeg er vild med ham på en god måde?

Tak på forhånd ❤️

Pige, 13 år
Svar fra andre

Børn

Tusind tak ❤️

  • K.m, Pige, 13 år

Det lyder virkdlig som om du kan lide ham her. Husk virkelig at tænk over om det bare er et sødt crush eller om det er seriøst. Der er lang vej fra venskabelig flirt og kram til kærester.

Hvis du er sikker i din sag efter det kan du prøve at arrangere at i skal hænge ud alene. Så kan du prøve at snakke sammen og hvis han stadig lyder som om han kan lide dig på samme måde siger du bare at du synes han er sød. Hvis han siger det samme kan du uddybe og fortælle ham at du faktisk godt kan lide ham.

Husk at lægge mærke til hans reaktioner. Hvis han ikke gengælder følelser skal du måske vente lidt og fortsætte med “bare” at være venner lidt endnu. Det ville være ærgeligt hvis du blev såret.

Held og lykke <3

  • Asta, Pige, 14 år

Hej tusind tak for hjælpen ❤️❤️❤️

Jeg har mødes med ham i 4 måneder nu og det har altid været alene da han ikk er så god til nye mennesker og jeg har nogle maget friske veninder som der bor langt væk fra mig så derfor har vi kun mødes alene slev mine tætte veninder har kun lige fået afvide vi mødes fx idag skal vi være sammen og glæder mig som et lille barn der skal i Tivoli

  • K.m, Pige, 13 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat