Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

vild med Emilie Esther

eg har haft det problem i lang tid at jeg har været godt forelsket i vinderen af X Factor, Emilie Esther uden selvfølgelig på nogen måde at kende hende.

Men hun ser jo bare ud til at være det dejligste menneske på jorden, og hun er så ubeskrivelig smuk, jeg er nærmest afhængig af at høre hende vindersang undiscovered cirka 30 gange om dagen, og jeg får gåsehud hver gang.

men altså lige fra første gang jeg så hende vidste jeg at jeg bare skulle have kontakt til hende på en eller anden måde, og sådan har jeg det stadig, men jeg ved bare virkelig ikke hvordan man får kontakt med en kendis som hende.

så altså hvordan får jeg kontakt til hende? og skal jeg overhovedet fortsætte med at prøve.

jeg håber virkelig i kan hjælpe mig med den her, for jeg har hende på hovedet hver eneste dag.

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat