Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Vild med 18-årig

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Følg hjertet, og ja, alder er bare et tal når alderforskellen er så lav. Ja, der kan være forskel på hvor modne man er, men jeg har mødt meget modne 15-årige, og ekstremt umodne 20-årige.

Det vigtigste er, at man faktisk kan lide hinanden, og man har SAMME modenhedsniveau. At man har samme mål og ting tilfælles.

  • Jesper, Dreng, 14 år

hvis du var 12 og kunne lide en på 17 ville det måske være lidt grænseoverskrident. men nå du er 15 hville jeg sigde det er rimlig normalt 🙂

  • hjælper, 13 år

Bare Rolig, jeg er også forelsket i en der er 18 og jeg er selv 15.
jeg snakkede med min mor om det, og hun sagde at der kun er 3 års forskel, så hun var okay med det, bare han behandlede mig ordenligt og respekterede mig.

viser sig, at jeg ikke har haft en bedre kæreste end ham.

  • Halløj(:, Pige, 15 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat