Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Vil jeg fortryde mit første kys?

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Tag det stille og roligt med det. Hvis du har lyst til at kysse med ham, så prøv det! Jeg havde en rigtig god oplevelse med mit første kys, selvom jeg ikke rigtigt vidste hvordan man gør.

  • Anonym, Dreng, 18 år

Hej søde,
Jeg synes ikke du skal tænke så meget over om du vil fortryde det. Hvis du har lyst, så gør det og får det bedste ud af det 😊.

Du kan øve dig før det skal ske.
Evt emd to fingre, fugt dem og forestil dig det et par læber, kys dem ved evt at have pegefinger melle dine læber, og lange finger over. Forestil dig du sutter på en slikkepind, kys, bevæg fingrene fra over til underlæbe, find noget der føles godt, og øv dig på at det bliver bedre.

Når i så skal kysse første gang så gør det samme, men få det til at være intimt. Hvis I sidder sammen, så se hinanden i øjnene, ryk stille tættere på hinanden, mærk og lyt til hinanden, hør jeres vejrtrækning.

Ryk stille jeres hoveder tæt på hinanden, hvil panderne mod hinanden, læg evt din hånd på hans kind, hvis det føles naturligt. Lad stille jeres læber møde hinanden, kys forsigtigt, slip roligt hinanden, og læn dig så frem til et nyt kys.

Herfra er du overladt til dig selv og dine grænser.
Det er det bedste jeg kan foreslå, og forhåbentlig er det med til at give dig et godt første kys.

Det hjalp min lillesøster, da hun spurgte om hjælp til sit første kys. 🤗

Held og lykke søde ❤️

  • A, Pige, 21 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat