Brev

Vil ikke ligne en taber

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hej! Du skal bare være mere selvsikker, Girl! Det kan være svært at håndtere når man er startet på en ny skole osv. Der er så mange følelser og indtryk, men jeg er sikker på at du vil klare den super duper nice episk. GIRLPOWER

en sang der vil passe meget godt til dig er “Krummes Sang”. Den er meget god. Den siger noget i stil med “Det er så svært at være 11 år, der er så mange ting man slet ikke forstår.
(jeg ved godt du er 12, men den er stadig god)

Kh Kristinapigen (jeg elsker heste)

  • kristinapigen.elsker.heste.og.justin.beiber, Helikopter, 10 år

Det her er ikke et råd, men du skal vide at du ABSOLUT ikke er alene. Jeg er forelsket i den her pige, og jeg vidste sgu heller ikke hvad vi skulle tale om i starten. Efter at jeg har lært hende bedre at kende ved jeg så hvad vi kan tale om.
Held og lykke 😉!

  • 💪💪💪💪💪💪🏿💪🏿💪🏿💪🏿💪🏿, Pige, 16 år

Jeg havde præcis det samme problem et par år siden! Det er vigtigt at du hviler i dig selv. Og der skal altså også rimelig meget til for at se direkte ”dum” ud over for en dreng. Jeg tror han vil sætte pris på hvis du tør være dig selv. Nogle gange kan det hjælpe at prøve at være lidt ligeglad – tænk i den retning af ”det er da ligemeget hvad han synes, så længe jeg har det sjovt”.
Og så held og lykke med ham!

  • Dreng på 15, Dreng, 15 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat