Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Vil ikke gøre hende ked af det..

Hej, jeg har den bedste veninde som i lang tid har været forelsket i den her dreng.. Jeg har hjulpet hende, men han gider hende ikke rigtigt..

Han er så til gengæld begyndt at gide mig.. jeg har også sådan mødt ham 7-8 gange i virkeligheden fordi vi har samme interesser.. Min veninde har mødt ham 1 gang hvor vi ikke snakkede med ham..

Det er så slemt for jeg har begyndt at få lidt følelser for ham, og han spørger hele tiden hvad jeg laver.. vi var sammen i mandags og der satte han sig ved siden af mig og blev ved med at sådan prøve at få kontakt med mig..

Jeg har altid sagt “ej han er altså heller ikke så fantastisk” Når hun har snakket om ham dog mest i sjov men også for min egen skyld..

Jeg ved ikke hvad jeg skal gøre, for jeg vil jo gerne snakke med min veninde om det. Men jeg vi IKKE miste hende.

Kan jeg holde det hemmeligt og lades som om jeg aldrig har kunne lide ham..

Jeg kunne også bare glemme alt om ham, men jeg vil heller ikke gøre ham ked af det..
min veninde betyder selvfølgelig mest!!

jeg håber i vil give mig et svar. tak på forhånd!

Pige, 13 år
Svar fra andre

Børn

Hej pige på 13

Man kommer længst i livet med ærlighed. Jeg kan godt forstå at du er bange for at miste din veninde, men hvis du ikke siger noget og hun så finder ud af det på andre måder, så mister du hende måske, fordi jeg er sikker på at hun hellere vil hører det fra dig en fra alle mulige andre.

Næste gang du er sammen med ham drengen, så bare fortæl ham det, fordi så er det ude af verden. Fordi du kan ikke bare glemme ham sådan lige pludselig. Gå efter det og vær stærk, så kommer du langt.

Håber du finder ud af det, hilsen pigen på 14.

  • Pigen på 14 år, Pige, 14 år

Det er jeg enig i. Med ærlighed kommer man længst. Selvom det nogen gange er lettere at lyve eller holde det skjult, så vil ærlighed altid betale sig i sidste ende!

  • Anonym, Pige, 14 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat