Brev

Vil ikke gøre hende ked af det..

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hej pige på 13

Man kommer længst i livet med ærlighed. Jeg kan godt forstå at du er bange for at miste din veninde, men hvis du ikke siger noget og hun så finder ud af det på andre måder, så mister du hende måske, fordi jeg er sikker på at hun hellere vil hører det fra dig en fra alle mulige andre.

Næste gang du er sammen med ham drengen, så bare fortæl ham det, fordi så er det ude af verden. Fordi du kan ikke bare glemme ham sådan lige pludselig. Gå efter det og vær stærk, så kommer du langt.

Håber du finder ud af det, hilsen pigen på 14.

  • Pigen på 14 år, Pige, 14 år

Det er jeg enig i. Med ærlighed kommer man længst. Selvom det nogen gange er lettere at lyve eller holde det skjult, så vil ærlighed altid betale sig i sidste ende!

  • Anonym, Pige, 14 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket (måske for første gang)? Ved du ikke, hvordan du flirter eller score dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven og ved du ikke, hvordan du får det sagt uden at ødelægge venskabet? Er du i tvivl, om du er rigtig forelsket eller om dit crush er vild med dig? Og hvad betyder det, når din flirt sender hjerte emojis eller når han ikke svare på snap?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger og tænker over, hvorfor det gør så ondt? Hvor lang tid det varer og hvordan du kommer videre? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det, på en sød måde?
Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste hellere vil ses med andre end dig. Og hvordan taler man så, om sine følelser?

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer, læse andre børns breve, få råd om kærestesorger og forelskelse, eller ved at stemme og give din mening om fx aldersforskel mellem kærester.

Kærlighed Andre der hjælper

Privatsnak

Stil spørgsmål om om kroppen, pubertet, følelser, forelskelse, kærester, sex og prævention.

Læs mere

Sexlinien

Rådgivning til unge ml 15-25 år om seksuelle spørgsmål og problemer, prævention, sexsygdomme, graviditet, nødprævention, abort m.m.

Læs mere
Chat
Chat