Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Vil have en flirtende ven

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Prøv at søg drengene fra din klasse, paralelklasse eller noget tredje. Se om der er nogen der har de samme interesser som dig. Hvis du finder en du synes er noget for dig så spørg om han vil hænge ud en dag og se en film eller gå en tur rundt i kvarteret. Når i så er sammen så spørg ind til ham og flirt lidt med ham og lav noget sjovt. Det sker ikke kun i film det kan sagtens ske i virkeligheden.

Håber jeg kunne hjælpe👍😁🤞

  • Hjælpsomme dreng, Dreng, 11 år

Hej, prøv at “udforske” lidt rundt i din omgangskreds eller i de andre klasser. Se om der er en dreng, som du svinger godt med, og vis interesse i ham. Du skriver, at du ikke ved om du har lyst til at være kærester med nogen, og det er helt okay. Der er mange som har et flirtende venskab og aldrig bliver kærester. Dog er kommunikationen ift. til dette meget vigtig, så der ikke opstår misforståelser. Hvis du finder en sød dreng, så vil det altså være en god ide at gøre det klart, at det ikke er en kæreste du søger.

  • Anonym, 19 år

Har haft sådan en ven. Hvis du ikke vil have følelser indblandet er det vigtigt at i bliver enige om det inden i begynder på noget. Men bare prøv at blive lidt venner med alle drengene og så kan det være at en af dem er lidt sødere end de andre. Så kan i køre videre derfra.

  • RK, Pige, 14 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat