Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Vil han mig eller ik?

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Søde.
Det kan jeg godt forstå.. jeg har en kæreste jeg har været kærester med i 2 år… nogle gange er det sådan at man bliver lidt i tvivl. Det er fordi man er bange for at miste en af dem man elsker Aller højest … jeg har nogle gange været ret ked af det fordi jeg har været bange for at miste ham… egentligt ikke fordi han virkede uinterreseret men fordi jeg var så glad for at alt går så godt og det er jeg stadig.
Det jeg gør når jeg bliver så ked af det .. det er at få snakket med min kæreste om det… eller snakke med min mor om det .. snakke det igennem… fordi hun kan både se på os og mærke hvor højt vi elsker hinanden og kan derfor huske mig på det… så når det sker så ved jeg faktisk inderst inde også at min kæreste han vil fortælle han elsker mig.
Måske har han meget at se til? Måske er han presset?
Nogle gange skal der lang tid til for at finde en rette… min første kæreste var med ham her og faktisk er det okay at prøve og bruge lang tid på at finde en rette og lade det komme naturligt til en… men jeg synes virkeligt du skal fortælle ham hvad du føler og hvad du er ked af.. det er guld værd at gøre det.. og så tænker jeg også at jeg rigtig godt forstår dine tanker… det er meget tideligt at have en kæreste
Pas på dig selv og mærke efter men du er en smadder sød pige vil jeg tro.

  • Victoria, Pige, 20 år

Hej søde.
Mig og min kærste havde også det sådan første gang men det var fordi vi begge var lidt generte og han blev bare træt af at vente så hvis du stadig gerne vil gøre ham interesseret i dig igen (tror allerede han er det) men så kan du ihvertfald prøve at gøre noget som at tage hjem til en af jer se en film putte i mens eller noget i den stil og hvis det er lidt for hurtigt så var jeg fra mit forhold at han elsker at få et kram bare sådan ud af det blå eller et kys har ikke lige prøvet det med kysset men det er fordi han ikke har haft sit første kys endnu

  • Maddie, Pige, 12 år

Skønne dig.
husk at snakke om tingene når man har en kæreste er ærlighed en stor ting, så havde jeg stået i din situration havde jeg måske fået sagt de ting jeg føler til ham når i ses igen.
håber du får det bedre! ingen fortjener at gå og blive usikre!
hilsen Mig

  • M, Pige, 15 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat