Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Vil gerne noget mere…

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

slap lidt af jeg er 13 og lige nu hader jeg drenge ,,,,, altså det kommer det hele bare vent

  • me, Pige, 13 år

Jeg kan rigtig godt se dit problem, havde det selv da jeg var lidt yngre, selvom jeg i din alder legede med barbie dukker og ikke tænkte på drenge. Du kan prøve som sagt yubo eller moviestar planet, men husk at du stadig er mindreårig, så det er ikke en mega god idé at skrive med drenge over 14.
cyaa

  • yea bishhh, Pige, 15 år

Hej pige på 12
Jer er også tolv og jeg har det prasig som dig. Jeg skrev engang med en dreng som jeg fritog godt kunne lide, og så skrev vi om at onanere og til sidst blev det til at vi var lige ved at have sex næste gang vi mødes. Det var faktisk min Gran fætters søn, så vi var i familie så vi så hinanden okay tit. Vores forældre havde så fundet ud af det om min mor havde læst alle beskederne. Og så først bagefter fandt jeg ud af at han havde prøver og få er nøgen billed af mig som jeg vat mega tæt på at sende, og han havde løjet over for mig. Så du må endelig ikke bare sige ja til alle og tænk dig om inden du gør noget. Og så bare prøv og snak med din mor om det. Og til sidst så er jeg enig i at drenge på vores alder er så mega barndelige og Umodne. Og det er helt normalt at være moden i vores alder og have lyst til sex og onanere. Og ved du hvad det har også veret mega rart for mig at vide at jeg ikke er den eneste der er så moden.

  • Ni, Pige, 12 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Hvordan er dit digitale fællesskab?

Når man skriver sammen online, kan tonen hurtigt blive grovere, og vi kan nemt misforstå hinanden. Det kan være fordi, vi ikke kan se andres reaktioner, og derfor ikke opdager, at de måske er blevet kede af det.

Er du blevet mobbet, holdt udenfor eller talt grimt til på nettet, er det ikke okay. Og der er heldigvis en masse voksne, som skal hjælpe dig med at få det stoppet, så du kan få det bedre.

Klik dig videre her og få gode råd til dit digitale liv og fællesskab!

Trin for trin hjælp
Har du været udsat for ulovlig billeddeling? Få hjælp her, hvis nogen har delt et billede eller en video af dig.

Er dine private billeder blevet delt?

billeddeling

Er dine private billeder blevet delt? Eller har du selv delt billeder eller videoer?

Uanset om du selv har delt, har modtaget noget eller selv er blevet krænket, er det det vigtigt, at du reagerer.

Læs mere her og få hjælp til, hvad du kan gøre hvis du er stødt på det eller selv har været udsat for billeddeling. Du kan også få gode råd, læse andre børns breve, quizze eller se film om billeddeling.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat