Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Vil gerne møde ham ❤️

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hej pige på 13
Jeg mødte min kæreste på nettet i år, hun var 13 da vi begyndte at snakke. Hun turde ikke fortælle om mig til sin mor, så hun havde nær opgivet at skulle møde mig. Hun ville heller ikke have en kæreste, fordi at hun troede at det ikke ville holde, når hun kom på efterskole. Da hun så blev konfirmeret, kom jeg forbi med en gavekurv til hende. Jeg gav den til hende, hvor hendes mor ikke så det. Hun blev dog nødt til, at sige hvem den var fra. Hendes mor havde intet imod, at hun havde skrevet med mig. Men det havde min kæreste været rigtig bange for, og at hun aldrig havde fået lov at se mig igen. Men lov mig at du altid er ærlig overfor dine forældre, sådan kommer du til at have det meget nemmere. Hvis du åbner op for dem, så skal de nok være der mere for dig, når du får brug for dem:)
Mvh drengen på 15

  • Søren, Dreng, 15 år

Fortæl dem det. Der er ingen regler i kærlighed

  • Drengen, Dreng, 15 år

Hej.
Jeg mødte min kæreste over nettet. Vi har været sammen i 10 måneder og har skrevet sammen i ca halvandet år. Vi bor ca. 160 km fra hinanden.
Da jeg skulle fortælle mine forældre omkring at jeg skrev med ham, var jeg meget nervøs. Men heldigvis var mine forældre meget støttende. Selvfølgelig er de ikke 100% støttende, og i starten var de meget skeptiske, men de er blevet bedre.

Jeg har ikke så mange råd til dig, andet end bare få det sagt. Et andet råd er at vær 200% sikker på at han er den han udgiver sig for at være.

mvh. 🙂

  • :), Pige, 15 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat