Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Vil gerne lære ham bedre at kende..

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Jeg har haft det lidt på samme måde, syntes så bare ik, at han var grim.
(Vi er faktisk kærester nu, fordi jeg tog kontakt med ham til en fest)
Ved ik om du måske kan gøre det samme, men det virkede i hvert fald for mig.
Det var ik rigtigt meningen, at jeg ville ha fat på ham som sådan, men syntes alligevel han var lidt spændende. Så jeg gik over til ham og en gruppe med andre, og spurgte om de ville med ud at danse. Han var så den første, som svarede ja, og så dansede vi lidt sammen. Efter begyndte vi bare at tale, kan ik huske hvordan. Men hvis du gerne vil, kan du bare spørge ham om han ik vil med ud og ha noget at drikke. Hvis han svarer ja, er det fordi han er interesseret i dig. Og hvis ikke, kan du måske prøve lidt mere, på en anden måde.
– og drenge er åbentbart mere interesseret i en, hvis man ik kaster sig over dem med det samme, så hvis du vil kysse med ham, så gør det sidst på aftnen.
Håber det hjalp.

  • Pige, Pige, 16 år

Hej

Ifht. hans udseende som du nævner til sidst, så må der være noget ved ham, som har fanget din opmærksomhed.

Du kan prøve bare at skrive godnat/godmorgen snaps til ham, og eventuelt føre din godmorgen snap videre, og fx spørge om han har sovet godt, hvad han skal i dag osv.

  • Lærke, Pige, 18 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat