Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Vil gerne kysse

Hej. Jeg er rimelig ny i det der kysse-halløj.
 

Hvornår er man gammel nok til at kysse og hvordan kan man være “god” til det?
 

Håber VIRKELIG at i svare på mit brev!! !!

Pige, 11 år
Svar fra andre

Børn

jeg kysset en da jeg var 11 og du skal kysset får du ved at du er god til det
🙂

  • livet, 12 år

Hej <3

Jeg er en pige på 13 år (6klasse) og har fået mit første kys for kun en uge siden. Og helt ærligt kunne jeg ikke føle mig mere klar.
Der var den her dreng jeg kunne lide, og han kunne lide mig. Men han havde ikke taget et skridt til forhold, så jeg gjorde det sku. Jeg gik op til ham kyssede ham, nærmest snav, også blev vi kærester.

Du vil nok selv føle dig klar når du finder en du rigtigt godt kan lide, og virkelig tænker han/hun er den rette til dit første kys.

Og husk at det er forskelleligt hvornår man er klar til sit første kys. Jeg er en af de første på årgangen der overhovedet har kysset.

Det med at være god til det er et stort problem. Men med tiden begyndte jeg at forstå det. I mit første kys synes jeg selv jeg var heeelt elendig, men nu nyder jeg at kysse med ham. Det kommer med tiden og man er ikke altid god den første gang. Det skal lige siges at han havde kysset med en masse andre piger så jeg følte også meget press på mig selv, men det gik skam lige 🙂

  • Anonymous, 13 år

hej pige hvis du er 11 syntes jeg du bør vente til du selv syntes du er klar du bestemmer selv hvor dine grænser de er

  • Anonymous, 13 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat