Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Vil gerne have en kæreste!!

Hejsa 👋

Jeg vil gerne have en kæreste! Men jeg ved bare ikke hvordan 😪

Der er kun tre piger i min klasse og der er ingen af dem jeg er interesseret i.

Jeg har også kun en veninde, men hende vil jeg helst bare være venner med 🤗

Pls hjælp miig 🙏

Kh. dreng på 11 år

Dreng, 11 år
Svar fra andre

Børn

Hej, du lyder som en der måske bare vil have en kæreste fordi andre har en, 11 år er en meget tidlig alder at savne nogen i ens liv.
Mit bedste råd vil være at vente til du møder en pige, man kan ikke ligefrem trylle dem frem, om det så er pigen for enden af vejen, eller pigen i klassen over eller under dig. I 11 års alderen er man ikke ligefrem til fest, eller hænger ud med folk som ikke er fra sin skole eller vej. Så bare vent til du møder en.
Du har muligvis heller ikke brug for en, ved godt du nok ikke kan svarer mig, men hvorfor vil du have en kæreste, det skal du spørge dig selv om.
Men vent nu bare ind til du møder en, man kan ikke bare trylle en frem eller lænke sig til nogen, og kræve at man er kærester.

  • Anonym, Dreng, 17 år

Hej med dig
Jeg kunne også rigtig gerne have en kæreste, men de 5 drenge der er i min klasse er bare så umodne (laver stønnelyde i klassen og bare nogle nævner ordene bryster, penis osv. begynder de bare at grine). Der er godt nok en af dem fra årgangen som jeg syndes er ret sød og jeg tror også han syndes at jeg er sød. Pointen er at du måske kan kigge på nogle af pigerne på din årgan
Mvh

  • H, Pige, 12 år

Hej
Forstår dig godt! Med at du gerne ville have en kæreste, men du har skam god tid.

Du kun 11 år, der er skam ikke noget der haster – Jeg er 16 år, bliver 17 år her i 2021. Jeg har skam ikke haft en kæreste siden 4 klasse, eller en flirt for den sags skyld. De 3 ‘kærester’ jeg har haft, som man nok ikke en gang kan kalde kærester. Da vi kun var “sammen” i en uge eller to, og så var det over.
Må da indrømme at jeg er da jaloux, på mine venner som enten har en kæreste eller har en flirt. Det vil jeg også selv have, men vil heller ikke bare finde en kæreste bare for at have en kæreste. Vi begge skal kunne lide hinanden. For ellers bliver det et helvet for en af os!
Skal også lige siges, jeg er skam også virkelig glad på mine venners vegne med at finde en.

I den alder du er i, er kæresteri også tit en overfladisk ting. Siger dog ikke at i den alder, det ikke godt kan være seriøst. Det sker dog ikke så tit.
Det jeg egentlig prøver at sige er: Du har skam nok tid til at finde en, men ik’ få en kæreste bare for at have en. For hvis det kun den ene af jer, som kan lide den anden. Vil det blive et helvet for den, som bare har sagt ja. Fordi man vil have en kæreste, og der er ingen ægte følser blandt.

Held og lykke
Kh C

  • Fra C, Pige, 16 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat