Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Vil gerne have en kæreste

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Kære dig
Jeg kender den situtation du står i nu så vil rigtig gerne hjælpe.
Jeg synes ikke du skal være “desparat” fordi det er den værste måde at få en fyr på. Fordi de løber bare væk. Lad kærligheden komme til dig.
Selvom du føler det er det rette tidspunkt nu skal du slappe af. Prøv at være sammen med dine veninder, hyg dig, lev i nuet også skal kærligheden nok komme.

Jeg synes heller ik at du skal have en bare fordi alle andre har. Det skal ikke være et most og have en kæreste, og man skal ikke blive set ned på bare fordi man ikke har en kæreste.

Så husk ikke at jagte kærligheden, og tag den roligt.
Knus Mig

  • Anonym, Pige, 18 år

Heey!

Altså, én ting jeg tror at jeg gerne vil understrege er, at du skal ikke være desperat. Det får der ingen veje. Før eller siden kommer det helt naturligt og det kommer til at ske. Enten sætter du det selv igang eller også gør den anden – bare tag det helt roligt.

En af de ting, du nok skal sætte dig ned og tænke over er, hvem du godt kan lide fra din klasse, parralelklasse eller nærliggende omegn. Bagefter – og det er nok det svære – skal du enten begynde at være mere nær med den person, skrive med vedkommende eller hvad enten du vil for at opnå et tættere forhold til denne person. Bare spørg ind til sådan nogle småting, osv. Grin og vær glad – det er dét bedste du kan!

Ellers så ønsker jeg dig held og lykke med sagen 🙂

  • J, Dreng, 17 år

hey
har været i den præcis samme situation hvor alle omkring mig var i forhold og det ikke selv skete for mig. men et forhold er noget der kommer naturligt når det er man møder en man godt kan li. det er ikke noget der bare sker men noget der udvikler sig. jeg har tænkt i lang tid hvorfor det var der ik var nogen som var interessede i mig og har selv fået min første kæreste her for 3 måneder siden. så det er virkelig ik noget som man behøver at “skynde” sig ind i.
det bliver kun mere besværligt hvis man virkelig prøver at finde en kæreste da det måske ikke er den “rette” man så finder

  • anonym, Pige, 17 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat