Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

VIGTIGT

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hej pige synes i skal blive kærester og næste gang i er sammen med din fars venner begynde og være rigtig meget sammen og grine og pjatte sammen, derefter bliver det 100 gange næmere at fortælle dem det, virkede for mig.

  • Emilie, Pige, 13 år

Den her situation har jeg været i mange gange med forskellige drenge. Det er sygt akavet men så snart det er ude er det sygt afslappende, det jeg gjorde var at jeg viste min far nogen sjove billeder af ham og at hvis han spurgte om jeg ikke gad at komme ned og være i stuen sagde jeg at jeg var igang med at skrive med ((dreng)) langsomt begyndte min far at opdage at jeg ofte skrev med ham og at vi var blevet tætte, til sidst fik jeg modet til at sige det til min far og han tog sygt godt imod det. Så jeg ville sige til dig at du skulle starte med små hints og så lave nogen bedre og bedre hints når du føler dig klar (( jeg ville også spørge drengen om han var klar på at give hints så det ikke bare var min far som vidste det og at han måske ringet hjem til ((drengens far)) og at han så ikke havde fået noget af vide.

  • Anonym, Pige, 14 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat