Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Vi holder en pause

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Tak for alle svarene.
Jeg tror ikke, at han er genert. For idag sendte han et billed ud til alle undtagelse mig. Af han nye kæreste, hvor han skrev, at hun var verdens bedste kæreste. Han havde ikke slået op med mig på det tidspunkt, så i prinsippet, har han været mig urto. Jeg er gode venner med hans søster og hans mor, føles nærmest, som en ekstra mor for mig nogle gange. Så jeg ved ikke hvad jeg skal gøre😢

  • Pige, Pige, 13 år

Han har nok bare brug for tid🌎🌊🌻

  • Sushi, Pige, 12 år

hvis det er, kunne det være han bare lige har brug for, lige at komme lidt ned i gear. lige få alt på plads.Og så jeg sikker på han har brug for dig, den kan være han bare er meget stresset. hvis det er kunne du måske prøve at sige at du gerne vil vide hvad der foregår så du kan hjælpe ham helt muligt. så han har nogen at støtte sig op af, og så han ved du er der for ham og gerne vil vise interrase i ham.😊

  • mig, Pige, 14 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat