Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Vi er begge piger??

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hej demigirl
Jeg hedder sif og er 16 år jeg har været der jeg valgte ændre mig fra den person der lod mennesker køre rundt med mig og stå i vejen for mig til en person der viser hvem jeg er gennem det ene eller andet der kan man vise de andre man er stolt af at være sig selv! Og det kan være grænse overskridende men du kan jo prøve at når de andre snakker om drenge at hive emnet op lige så stille med hvad nu hvis det var en pige de er kun ægte hvis de støtter dig igennem det hele og derved ikke stopper dig i din kærlighed🤍
Håber du kan bruge det råd

  • Sif, Pige, 16 år

Kære demigirl på 13
Kærlighed er en svær ting, men det er vigtigt at holde kontakten med dem der betyder noget for en.
Prøv at videotjatte eller andet med hende. Det er lidt svært lige nu at være rigtig sammen pga Corona, men hold kontakten, og prøv at lave nogle aftaler når man kan sådan rigtigt være sammen igen. Og husk, det er dit liv ikke dine forældres liv.
De bedste hilsner pigen på 11

  • Anonym, Pige, 11 år

Jeg syntes at du først skal snakke med dine forældre om det hvis du er tryk, jeg hved dette ikke var til meget hjælp men held og lykke med det!<3

  • Blop, 12 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat