Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Vi elsker hinanden men vi burde ikke

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hold kontakten, og hvis det er skæbnen så ser i sikkert hinanden på et tidspunkt. Det kan også være at du der en anden sød fyr, hvem ved?

  • Panda, Pige, 12 år

Jeg synes at du skal holde kontakt. Hvis du ikke tænker på andet end ham er det vær ventetiden. Du kan også have den der aftale, hvor i kommer sammen igen når i har muligheden. Find ud af om han føler det samme om dig. Hvis han gør, så skal du 100% holde fast

  • KenderDet👍, Dreng, 14 år

Jeg kan godt følge dig og sådan nået er svært. Prøv at holde kontakten og så kan det være at han måske spørger om i skal være kærester igen. Jeg syntes at du skal holde kontakten også selvom det er svært.

  • Ukendt, Pige, 10 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat