Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Vi bor for langt væk fra hinanden..

Hejsa!

Jeg er en dreng på 12 år! Jeg har fået mig selv en kæreste, eller sådan halvt..

 

Mit problem er at vi allerede har snakket om, om vi skulle være kærester eller ej, og hun sagde nej, fordi vi boede for langt væk fra hinanden.
 

Så det jeg gerne vil vide er at hvad jeg skal sige til hende, fordi jeg rigtig godt lan lide hende.
 

Der er også et andet spørgsmål.. Hvis jeg endelig får hende overtalt til at jeg gerne ville være hende kæreste (vi skriver sammen og alt muligt) hvordan skal jeg så sige at jeg gerne vil se hende noget mere.
 

Please hjælp mig!
Hilsen Berg, 12 år!

Dreng, 12 år
Svar fra andre

Børn

Av den er slem. Jeg har selv prøvet det. (Bare som pigen og så står jeg i situationen nu.) Mig og min ex/kærste bor også langt væk fra hindanden. Jeg blev ulykkelig for vi elskede jo stadig væk hindanden og vi ville ikke have at det skulle ske. Jeg kan forstå at du stadigvæk er forelsket i denne pige. Men der er dsv ikke så meget at gøre. Det er hårdt for dig og hende. Du må enten komme vidre (selvom det er svært og hårdt) eller spørge hende over Skype, snap, insta, Facebook eller SMS.

  • Kender det selv., 12 år

Hejsa,
Jeg synes det vigtigste her er at du, først og fremmest, fortæller hende hvad du føler for hende. Husk, at det er hende der har valgt, at hun helst ikke vil være i et langdistanceforhold, så det er nu dig, der skal prøve at få hende til at skifte mening. Jeg anbefaler at du, som jeg nævnte før, gør det ved at lægge dine følelser ud på borde for hende, og være ærlig. Det er dog, selvfølgelig, muligt at hun stadig ikke vil være sammen med dig, selv efter det, og så kan jeg desværre ikke give andre råd, end at forsøge at lade være med at tænke på hende. Hvis hun ikke vil være sammen med dig, er det hendes problem, og du skal ikke tage noget personligt – Måske var det bare ikke jer, men sådan er livet, min ven. Du er heldigvis stadig meget ung, og har mange oplevelser og forelskelser foran dig – så spild ikke tiden på en pige, der ikke har nogen interesse i dig (hvis hun altså siger at hun ikke har det). Håber at jeg kunne være til hjælp, og selvfølgelig ikke lyde for kynisk. 🙂

  • Anonym, 16 år

Hej dreng!
I sådan nogle her situationer er der faktisk ikke vildt meget man kan gøre.
Noget du kan gøre er fx at skrive til hende og fortælle hvordan du føler, og hvordan du har det med at i ikke kan være kærester fordi i ikke bor tæt på hinanden.
Eksempel på besked til pigen:

Hej (pigens navn)
Ville bare fortælle dig at jeg er ked af at vi ikke kan være kærester fordi vi bor så langt fra hinanden.
Jeg synes du er rigtig sød, og derfor er det vildt ærgerligt at det er hvor vi bor der skal splitte os ad.
Jeg tænkte på om vi ikke kunne prøve alligevel?
Jeg ville elske at blive kærester med dig, fordi du er den sødeste pige jeg kender!
Hvis vi bliver kærester må vi jo bare prøve at holde kontakten, og love hinanden at vi snakkes ved hver dag!
Håber at du vil overveje det:)<3
- (dit navn)

Det er i hvert fald en ide til hvad du kan skrive til pigen!
Håber det hele løser sig!
Knus

  • 2isbetterthan1, 13 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat