Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Venner med min kærestes venner/veninder

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hej med dig!
Jeg har lige læst dit brev og jeg må sige det er en svær sitatution du står i. Jeg har oplevet noget meget lignede bare den anden vej rundt hvor min kæreste var utrolig interreseret i min bedste ven. I starten troede jeg bare det var fordi de skulle lærer hinanden at kende men det fandt jeg hurtigt ud af at det ikke var. Jeg snakkede med ham om det og det hjalp mig utrolig meget. Vi fandt ud af at vi måske bare skulle være venner istedet for og det var personligt den bedste beslutning jeg nogensinde tog, i dag er vi nemmelig allesammen venner og ingen føler at deres grænser bliver overtrådt. Mit råd til dig vil være at snakke med hende om det. Jeg ved det er nemmere sagt end gjordt men hvis i ikke for snakket om det kan det uvikle sig til noget grimt. Jeg er sikker på du elsker din kæreste meget højt men hvis du vil undgå at sårere hende burde du få snakket det ud med hende. Det kan være i finder en løsning der fungere bedst for jer alle.
-Du skal bestemt ikke skamme dig over dine føleser
Håber i finder ud af det:)

  • Anonym, Pige, 16 år

Hej med dig!
Det er godt nok et slemt dillema du er havnet i. Det er jo mega fedt du har fundet nogen du klikker med! Men din kæreste bryder sig ikke om det. ):
Jeg ved ikke om din kæreste er bange for, at du bliver mere end venner med hende vendinden.
Hvis det er det hun er bange for, så må du nok lade den ligge der. Vi vil jo ik gøre nogen bange, du holder vel også mere af din kæreste end hendes vendinde, ik?
Hvis det bare er fordi hun var din kærestes ven først, så virker det lidt fjollet fra min synsvinkel. Jeg kan godt se idéen om at i har jeres egne venner for jer selv, men helt ærligt, er det ikke lidt fjollet? Det er da kun super fedt hvis du også klikker med hendes venner, og hvis i har venner til fælles. Bare fordi at det var hendes venner først, betyder det jo ikke, at de ikke kan blive dine venner.
Jeg synes du skal snakke det igennem med din kæreste en sidste gang, og være helt sikker på hvorfor hun ikke synes, du skal udvikle venskaber med hendes venner.
Hun lyder som en super sød kæreste, og du lyder som en super sød kæreste, der gerne vil gøre hende glad, i skal bare lige blive enige om det her. Der skal jo være plads til begge jeres behov ikke kun hendes. 👍

Held og Lykke med at få styr på det hele! (:
Mvh mig

  • Idk, Nonbinær, 14 år

Hej:)
Det lyder til at det har påvirkede dig.
Men mega fedt du har det godt i selvskab med hendes venner/inder.
Jeg tænker du skulle tage en snak med hende. Men inden den snak sige på forhånd, at det ikke fordi du kan lide hendes veninde, men fordi du har brug for en snak om jeres aftale. Ellers har du nok en tæt ven, som måske også var god at snakke om i denne
situation, hvis han har prøvet noget lignede.

  • Anonym, Pige, 18 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat