Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Venner med fordele

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hej med dig 🙂

Jeg fik enormt meget lyst til at svarer på dit brev, og dele mine tanker med dig, om det du har skrevet i dit brev.

Jeg kan godt sætte mig ind i dit sted, og jeg forstår dig godt.
Jeg kender dig ikke, så derfor ved jeg ikke specifikt, hvad du mener med “fordele”, men jeg har en ide om, hvad du mener.
Du skriver i dit brev, at pigen er rigtig sød, i har mødtes, samt kysset. Når jeg læser dit brev, får jeg en fornemmelse af, at der godt kunne blive noget mere mellem jer. Det er derfor også super ærgerligt, at i skal langt væk fra hinanden efter sommerferien.
Mit bedste råd er, at snakke med hende om dine følelser og hvad du tænker. Men jeg tænker også, at det kan blive svært for jer, at være venner med fordele, fordi det hurtigt kan ende ud i, at i bliver forelsket i hinanden, og det vil nok blive hårdt, når i skal langt væk fra hinanden efter sommerferien. Jeg bliver også lidt nysgerrig på, om du vil holde kontakten med hende, når du flytter til udlandet?
Det er et meget træls dilemma, du står i. Det bedste du kan gøre er, at lytte til din mavefornemmelse. Gør hvad der føles rigtigt for dig selv og for hende.

Jeg ønsker dig alt godt – held og lykke med det hele!

  • Anonym, Pige, 16 år

Jeg tror godt det kan lade sig gøre hvis I får en god snak. Min kæreste og mig skal på to forskellige efterskoler næste skoleår og jeg har fået hende til at indse at foreløbig må vi nok sætte vores forhold på pause for det er for besværligt ellers. Er jeg hjemme en weekend er hun det måske ikke og omvendt. Men vi er enige om stadig at være friends with a benefit som du skriver. Dvs. jeg må godt stadig kneppe hende, bare som gode venner. Jeg synes det fungerer fint og ingen er blevet såret.

  • Mads, Dreng, 15 år

Jeg har selv ad nogle omgange haft “venner med fordele” og jeg vil faktisk fraråde det. Min personlige erfaring er nemlig, at enten ender det med, at den ene lægger mere i det end den anden eller også bliver man jaloux, fordi “vennen” måske også har andre “venner med fordele”. Jeg har selv været både den ene og den anden part, så at sige. Når det så er sagt, vil jeg så også sige, at jeg kender flere, for hvem det der med “venner med fordele” fungerer fint, så det afhænger nok bare af, hvem man er.

For dig og hende den søde pige er løsningen vel, at I sammen bliver enige om, hvor tæt et forhold I skal have. Som jeg lige læser dit brev, lyder det lidt som om, at I godt kunne gå hen og blive kærester? Jeg har ikke selv erfaring med langdistanceforhold, men én af mine venner har en kæreste i Tyskland og han siger, at når man virkelig elsker hinanden, er afstanden ikke et problem. Så det kunne I jo overveje. Det vigtige er bare, at I finder en løsning, der virker for jer begge to.

God vind fremover!

  • Anonym, Dreng, 23 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat