Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Venindes kæreste

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Når i har kendt hinanden hele jeres liv, kan du bedst selv svare på, om du skal fortælle det.

Så længe han ikke har flirtet, kysset, haft sex eller på anden måde været intime med dem, så har han ikke været utro. Men måske han ikke selv helt kender “reglerne” for at være kærester.

Jeg synes godt du kan sige til din veninde hvad du har set. Men hvad føler du selv? Hvordan vil hun tag dét? Det dig der kender hende, så du ved bedre end nogen andre, hvordan du skal sige det, for hun ikke bliver sur.

Hvis han ikke har været utro, så synes jeg du skal sige det som, at du tror han ikke ved hvor grænsen går, og at din veninde skal have en snak med ham, om hvordan man er kærester, og hvor grænsen går.

Husk det nyt for dem, de skal lærer det. Så prøv ikke ar splitte, men at guide dem.

Held og lykke, du en god veninde ❤️ Tænker jeres forhold er mere som i er søskende end veninder, når i har kendt hinanden altid. Det har jeg også selv. Sørg for at hold fast i hinanden, det guld værd ❤️

  • A, Pige, 21 år

Hej
Jeg kan godt se at det er en ret svær situation men Jeg synes helt klart at du skal fortælle det til din veninde. Hvis du synes at det han gør er for meget og du ikke selv ville have en kæreste som gjorde det han gør mod andre er det helt fint at sige det❤️ Specialet hvis hun ikke selv har været der og haft mulighed for at vide det. Håber du finder ud af det og det hjalp❤️
Kh mig

  • S❤️, Pige, 12 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat