Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Venindes bror!! Please hjelp!🙏🏽

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

1000 tak for rådne og fordi i hjalp det betyder meget. God dag til alle☺️☺️

  • Mig der skrev berevet, Pige, 14 år

1. Nej, det er slet ikke forkert af dig, det er ikke din skyld at du er forelsket i dem du nu er forelsket i, det ikke noget man selv kan vælge. (:

2. Det ville være virkelig mærkeligt, for at være ærlig.. Men er sikker på jeg vil vænne mig til det med tiden.

3. Du burde begynde at snakke med hendes bror (hvis du ikke allerede gør det). Sig hej til ham en gang i mellem, spørg hvordan det går osv.. Ellers det helt modsatte: prøv at glemme ham (det lyder sikkert umuligt, det blir’ helt sikkert også svært, hvis du har været forelsket i ham længe).

Held og lykke!

Venlig Hilsen mig. (:

  • (:, Pige, 14 år

Nej, det er overhovedet ikke forkert. Du kan jo ikke gøre for det.

Min søster er 5 år yngre end mig, så der er ret stor forskel på mine venner/veninder og hende i alder. Men lad sige at hun var lidt ældre eller ældre end mig. Så ville jeg faktisk være glad. Jeg elsker min søster, og hun skal ikke såres. Mine venner er alle super søde – jeg har jo valgt venskabet med dem for en grund, og jeg ville vide, at hun var i gode hænder. Men ja – hvis jeg kom hjem en dag, og min søster og min ven sad og kyssede, ville det jo være lidt mærkeligt. Men ikke noget der ville genere mig. Måske har din veninde det på samme måde? Det lyder som om, at I er rigtig tætte, så det kan være, hun ikke kan forestille sig en bedre kæreste til hendes bror.

Jeg synes, at du skal snakke med hende om det. Ligeud og rent: jeg kan godt lide din bror. Spørge lidt til hvad hun synes om det og så give hende lidt tid. Desuden er der jo ikke noget galt med at være forelsket – kærester er jo et helt andet step.

Knus.

  • A, Pige, 16 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat