Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Veninder med crush på hinanden

Vi er tre gode veninder

og nu er der sket det at alle har fået et crush på hinanden.

Vi har talt åbent om det

men aner ikke hvad vi skal gøre.

Det må jo ikke gerne gå ud over vores venskab

men hvad gør man når der kommer sexualitet osv. ind i billedet?

Vi er virkelig på den.

Nogen af jer der har stået i samme situation?

Pige, 14 år
Svar fra andre

Børn

Altså ved ikke så meget om de ting men vil altid gerne prøve og hjælpe. Det er ihvertfald vigtigt altid at få snakket godt om tingene. Og skulle det nu komme til seksualtitet eller noget så kan i evt. sove alle tre på madrasser ved siden af hinanden. Og så sørg for at alle kommer til og alleblir tilgodeset og sådan. Og snak det hele tiden igemmen. Håber jeg ku hjælpe.

  • helpful girl, Pige, 14 år

Det kan altså være virkelig svært når der kommer føleser ind i et venindeforhold. Var selv en del af sådan et pigetrekløver og havde det megasjovt sammen og lavede alt muligt sammen. Men så fik de andre to piger føleser for hinanden og begyndte jo så fx at sove sammen uden mig for de havde jo deres behov og jeg blev megajalux over det og endte så med at trække mig fra dem. Senere er de også splittet op og ingen af os er veninder mere. Så bare for at sige det kan være sygt besværlig med føleser i et venindeforhold. Måske gør det det nemmere at i alle har et crush på hinanden og at i snakker åbent om det. Jeg ønsker det bedste for jer.

  • Majbritt, Pige, 15 år

Mit absolut bedste råd er, få talt ud om det, og find ud af, om I kan blive enig om, ikke at kaste jer ud i det. Der er en stor risiko for, at det vil kunne ødelægge den trekløver i har. Den anden mulighed er, hvis i ikke kan slippe tanken, men er nysgerrige på hinandens kroppe. Så det helt normalt, har været der selv, og prøve det. Bare husk at lyt til hinanden, og når I er tre, er det vigtigt i husker hinanden. Lyt til hinanden, sig til og fra. Når i har prøvet det, kan i snakke om det noget i har lyst til at gøre igen, eller om det kun var den her ene gang. Vær fornuftige stop mens der forsat er et venskab. Men det helt normalt at veninder kan være seksuelle sammen. Man skal bare været afklaret med hinanden. Pas på det i har. Tal altid åbent og ærligt. Hvis i gør, kan i holde resten af livet. Hvis i ikke passer på, mister i hinanden, og uanset hvad. Er det nok lettere at acceptere, at man voksede fra hinanden. End at det skete fordi man havde sex. At vokse fra hinanden kan man ikke gøre noget ved. Hvor i mod det andet, her vil kan fortryde, og ønske man ikke havde gjort det. Alt held og lykke. ❤️

  • Cily, Pige, 19 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat