Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Veninde påvirket vores forhold?

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hej dreng på 16.

Jeg kan godt se dit problem, det lyder ikke til at være en nem veninde.

Men tror du at veninden har påvirket hende så meget at hun slog op? Hvis vi går ud fra at hun har været rigtig forelsket i dig, kan en veninde som er jaloux få hende til at miste alle følelserne?

Det kan godt være men du kommer ikke til at finde ud af det, under alle de så slog hun op. Når nu hendes veninder siger at hun synes at du er stalker så er det nok ikke en god ide at møde op foran hendes hus.

Jeg synes at du skal skrive et sidste brev til hende. Om at du savner hende og hvad du rigtig føler og at du gerne vil tale med hende, sort på hvidt.

Skriv at du gerne vil møde hende og få det afklaret men skriv også at du ikke kommer til at prøve at få fat på hende igen (hvis hun ikke vil have det) fordi du ikke vil presse hende.

Du må respektere hendes valg selvom de er blevet påvirkede af hendes veninde.

  • Dmm, Pige, 18 år

hej dreng 16 år

Du er ikke sikker på, at det er veninden, så skyd endelig ikke beskylninger på hende før du VED noget. Jeg synes du skal tage hjem til hende og snakke med hende. Hvis huns så vil slette kontakten må du respektere hendes valg.

Håber det løser sig

  • Anonym, Pige, 14 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat