Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Veninde og kæreste flirter igen

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hej,

Jeg syntes du skal sige til ham “ Okay jeg siger kun det her en gang mere så jeg føler at du flirter med min veninde og jeg kan ikke lide det, vil du prøve og lægge mærke til det og stoppe det ellers så er det ikke os to mere” og ellers kan du prøve og skrive til din veninde at du ikke synes det er rart og om hun ville stoppe? Det var bare lidt hjælp..

  • Pigen der vil hjælpe, Pige, 13 år

Sagt med alt respekt tror jeg måske du overreagere. For man må gerne have veninder selvom man er dreng og har en kæreste. De har jo hverken kysset eller haft sex og måske flirter de slet ikke?

Ellers kan du jo også sige det til din veninde at du er bange for de flirter.

Men held og lykke med det. I skal nok finde ud af det:)

  • Anonym, Pige, 16 år

Du kan sige til ham, at du føler at de flirter, og at det gør dig ked af det, fordi at du holder af ham og ikke vil have at de to bliver kærester.

Jeg håber at det hjalp lidt🌸

  • 🌸, Pige, 12 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat