Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Veninde kan ikke se ondt i crush

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hej
Jeg synes at du har gjordt helt de rigtige ting for hende. Du har prøvet at “redde” hende fra det. Og hvis hun ikke kan se det kan du gøre andre ting eller lade hende selv døje med det og så må du være der får hende når det går galt. Men ellers kan du prøve at snakke med en voksen omkring det. Måske dine forældre, en lærer, hvis hun har en søster eller en person som er tæt på jer.
Håber at det kunne hjælpe dig.

  • Ida, Pige, 15 år

Husk at hun ikke KUN er dit ansvar, du skal self være der for hende men du skal vide at det ikke må blive grænseoverskridende for dig, giv så meget af dig selv som du synes er rimeligt.

  • Anonym, Pige, 16 år

Jeg syntes du har hjulpet hende nok. Det kan godt lyde ondt men du har jo prøvet at hjælpe hende.

  • Anonym pige, 16 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat