Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Veninde, Kæreste og sex

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Jeg har prøvet noget der ligner, bare ikke i dine sko. Min bedste veninde havde en kæreste. Mig og hendes kæreste blev super gode venner – og var tit sammen uden for skolen – og hjemme ved hinanden. Hun blev meget noia og bange for hvad vi lavet og kunne finde på.
Du bliver nød til at snakke med din K om det, hvis ikke han vil svare, sankker du med din veninde.

Det skete aldrig noget mellem mig og ham. Ikke andet en venskabligt!
Måske synes de bare det er sjovt de har dig tilfælles?
Det syntes mig og ham i hvertfald.

  • Anonym, Pige, 15 år

Hejjj.

Det var ikke godt, og jeg fælder mistanke. Han er din kæreste, det ikke meningen han skal egne sig med andre piger, specielt ikke din bedsteveninde, og det tror jeg du må fortælle ham. Udfra min mening, bør du fortælle ham at du føler noget, noget der rammer, og det er så det du tænker omkring dem, og så ikke angribe ham, men spørge ind stille og roligt.

Hvis det er sandt, så ved du at du ikke skal kæmpe for nget mere, men just “walk away” hvis man kan sige det på den måde. Det er der hvor du må vise hvor stærk du er.
I er fjorten begge to, har været der. Drenge der når i den alder med kærester osv, er ikke altid det rette tidspunkt. For selvom de har en kæreste er de ikke mandelige nok, de er ikke klar, men det er det de opfatter.

Spørg ind, før du angriber, og selv hvis det er sandt, så ikke angrib, just walk away gurl.

  • Hilsen en pige, Pige, 15 år

Tal med din veninde og derefter din kæreste

  • Line, Pige, 16 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat