Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Ven tog mit crush

Hej brevkasse

Jeg fortalte min aller bedsteven

at jeg kunne lide den her mega søde pige.

Men så to uger efter fortalte han mig

at han var blevet kærester med hende

jeg synes det er vildt ondt af ham

men jeg ved ikke om jeg burde snakke med ham om det

burde jeg det?

Jeg gider nemlig ikke blive uvenner med ham

Dreng, 13 år
Svar fra andre

Børn

Man skal Aldrig være bange om at sige sin mening, hvis du gerne vil snakke om det, så snak om det
Hvis du derimod ikke vil, så syntes jeg du skulle finde et bedre crush😉😉

PS kender det! Er nemlig selv en dreng😱

  • Prutter, Dreng, 17 år

hej jeg synes 100% du skal snakke med ham jeg synes på ingen måde det er okay at tage sin bedste vens crush du har jo fortalt ham at du kunne lide den her søde pige så synes jeg det er mega dårlig stil at tage hende fra dig og blive kærester med hende da min veninde fortalte mig at hun var blevet vild med en dreng tog jeg heller ikke ham fra hende selvom jeg også var vild med ham fordi hun havde betroet sig til mig og fortalt om sine følelser efter et brekup og hvem hun nu havde fået følelser for nu er jeg jo ikke en dreng og ved ikke hvordan i takler kærlighed men hvis jeg var den pige som din ven har taget fra dig og fik af vide at du havde sagt til ham 1-2 uger før at du kunne lide mig så havde jeg droppet din ven og taget dig i stedet for fordi at så viste jeg at du ville være kærester med mig fordi du kunne lide mig og ikke fordi din ven kunne lide mig jeg synes du skal tage en alvorlig snak med ham men prøv stadig at tage den på en god måde sig at du ikke vil være uvenner med ham eller miste ham og fortæl så hvad du føler og hvad der går dig på eller gør dig ked af det det tror jeg er den bedste måde at løse det på det med at sige du gjorder det bare fordi og du skal bare hvor du dømmer rigtig og forkert, kritiserer og fornærmer, stiller krav og giver ordre eller kun tænker på dig selv er ikke en god måde at løse det på så heller fortæl hvad du føler fx jeg kan mærke at sige hvordan du har det fx det gjorde mig sur fordi sig hvad du godt kunne tænke dig og hvad du har brug for håber di ven forstår dig og at det ikke var ok at tage dit crush når han viste det

  • mig, Pige, 19 år

Hvis han vælger at være sammen med en du kan lide så ville jeg tale med ham for hvis du har fortalt ham hvad du føler for pigen og han alligevel vælger hende er han ikke en god ven.

  • altid, Pige, 14 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat