Brev

Ven eller mere?

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hej pige på 15 år
Jeg selv prøvet det samme som dig
Med en dreng fra min klasse
Jeg var også i tvivl om han kunne lide
Mig
Men det vidste sig at han også kunne lide mig og nu er vi kærester.
Så held og lykke med det

  • Anonym, Pige, 11 år

Hej pige på 15 år,
Lige pt. står jeg i samme situation, jeg er også begyndt at for følelser for en. Det jeg har gjort for ligesom at vise jeg var interesseret i ham var at vi først tog til den samme fest, og så falte vi i snak hvor efter som du gør med dit crush skriver med ham/hende. Vi skrev så lige som jer hver dag indtil han spurgte om jeg måske havde lyst til at sove hos ham, og jeg sagde ja, den aften/nat dannede vi ligesom et tættere bånd, og vi blev endnu bedre venner, og i her i nat sov vi sammen igen, så det hjælper måske at få ham når i er lidt alene, og så spørge ham og nogle forskellige ting, også selvom det nok er rimelig akavet til at begynde med, men ikke vær bange, fordi det var det virkelig også i starten for mig, men ikke mere.

Held og lykke med det

  • Anonym, Pige, 16 år

Jeg tænker at du bare skal slappe af og lave lidt andet end at bare være sammen med ham. Hvis han prøver at opsøge dig igen nok, så vove pelsen og spørg ham “Vil du være kærester?” Eller “Kan du lide mig?”. Du selv vælge.
Håber du kan bruge det til noget.

  • En pige der gerne vil hjælpe, Pige, 13 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket (måske for første gang)? Ved du ikke, hvordan du flirter eller score dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven og ved du ikke, hvordan du får det sagt uden at ødelægge venskabet? Er du i tvivl, om du er rigtig forelsket eller om dit crush er vild med dig? Og hvad betyder det, når din flirt sender hjerte emojis eller når han ikke svare på snap?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger og tænker over, hvorfor det gør så ondt? Hvor lang tid det varer og hvordan du kommer videre? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det, på en sød måde?
Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste hellere vil ses med andre end dig. Og hvordan taler man så, om sine følelser?

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer, læse andre børns breve, få råd om kærestesorger og forelskelse, eller ved at stemme og give din mening om fx aldersforskel mellem kærester.

Kærlighed Andre der hjælper

Privatsnak

Stil spørgsmål om om kroppen, pubertet, følelser, forelskelse, kærester, sex og prævention.

Læs mere

Sexlinien

Rådgivning til unge ml 15-25 år om seksuelle spørgsmål og problemer, prævention, sexsygdomme, graviditet, nødprævention, abort m.m.

Læs mere