Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Ven eller mere?

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hej pige på 15 år
Jeg selv prøvet det samme som dig
Med en dreng fra min klasse
Jeg var også i tvivl om han kunne lide
Mig
Men det vidste sig at han også kunne lide mig og nu er vi kærester.
Så held og lykke med det

  • Anonym, Pige, 11 år

Hej pige på 15 år,
Lige pt. står jeg i samme situation, jeg er også begyndt at for følelser for en. Det jeg har gjort for ligesom at vise jeg var interesseret i ham var at vi først tog til den samme fest, og så falte vi i snak hvor efter som du gør med dit crush skriver med ham/hende. Vi skrev så lige som jer hver dag indtil han spurgte om jeg måske havde lyst til at sove hos ham, og jeg sagde ja, den aften/nat dannede vi ligesom et tættere bånd, og vi blev endnu bedre venner, og i her i nat sov vi sammen igen, så det hjælper måske at få ham når i er lidt alene, og så spørge ham og nogle forskellige ting, også selvom det nok er rimelig akavet til at begynde med, men ikke vær bange, fordi det var det virkelig også i starten for mig, men ikke mere.

Held og lykke med det

  • Anonym, Pige, 16 år

Jeg tænker at du bare skal slappe af og lave lidt andet end at bare være sammen med ham. Hvis han prøver at opsøge dig igen nok, så vove pelsen og spørg ham “Vil du være kærester?” Eller “Kan du lide mig?”. Du selv vælge.
Håber du kan bruge det til noget.

  • En pige der gerne vil hjælpe, Pige, 13 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat