Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

ved virkelig ikke hvad jeg gør

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hej
Selvom det ville være vildt akavet sige til ham hvordan du har det. Så synes jeg at du skal gøre det vis du virkelig vil noget.
Og så er man ikke så mega god ven vis man bare dropper en ven bare fordi hun måske ville noget andet.😉

Jeg har fraktisk prøvet noget linde.
Jeg kunne ikke tave mig sammen til at spøger ham. Men så en dag skulle han flytte jeg så ham næsten ikke mere. Og jeg fortryder virkelig at jeg ikke spurgte ham.

Tal med ham om det og v’er dig selv

KH
Pige

  • E, Pige, 18 år

Heyy duu, det må være hårdt og det der med at skule tænke på at det kan ødelægge jeres venskab som nok ikkke kommer til at ske, der bare tit den tanke man har, det jeg ville gøre det er at ligesom fin en dag hvor det er jer to gå en tur eller noget andet og få snakket og fortæl ham det følser du har for ham selvom det ville være så svært, så er det rart at få det sagt tro mig. Det kan jo også godt være at han har det på samme måde 😍 håber du kunne bruge mine råd til noget held og lykke 💛

  • Vil gerne hjælpe alle, 14 år

Hey!
Jeg ved godt det er svært men jeg synes du burde sige det til ham. Du kan bare sige at du “tror” du har følelser for ham. Hvis han så også har følelser for dig så er det da dejligt og hvis ikke så kan i bare ignorer det. Hvis i altså er så gode venner tror jeg godt at jeres venskab kan klare at det:)

Kh en pige fra Aarhus

  • Pigen fra Aarhus, Pige, 14 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat