Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

ved ikke om jeg vil

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Kære pige
Det kan godt virke lidt klamt i starten men du begynder langsomt at kunne lide det hen ad vejen det kommer på et tidspunkt og det er ikke farligt.

ps. Vis han virkelig kan lide dig kan du bare sige fra så vil han forstå

  • fred009f, Dreng, 14 år

Det bedste råd jeg kan give er det er skræmmende første gang. Jeg vidste heller ikke om jeg var klar, men når du føler du vil så prøv det. Sig du vil prøve men du aldrig hr gjort det før osv.

  • Anonymous, 13 år

Kære pige på 12.
Jeg er 15 år og da jeg første gang skulle snave med en var jeg selv usikker. Gør man det nu rigtig? Men der er ikke kun en måde at snave på, Hvis du vil have en ide om hvordan man snaver, kan du gå ind på http://www.viunge.dk/ og søge på hvordan man snaver. Der er en del råd om det og det giver en ide om det.
Du kunne måske sige til din kæreste at du er bange for at du gør det forkert eller at du er i tvivl om, om du er klar.
Når du ikke er sammen med ham kan det være svært at sige om man er klar. Jeg synes i hvertfald det er nemmere når man er i momentet.
Men du skal kun gøre det, hvis du er klar.
Du skriver du gerne vil have det bliver perfekt, men tro mig uanset hvad bliver det perfekt, fordi det er med en du elsker og du vil huske det.

  • pigen som altid skaber problemer, 15 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat