Brev

Ved ikke om jeg vil genoptage kontakt…

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hey

Jeg har selv stået i en lignende situation. Det kan være rigtig svært at finde ud af, hvad man skal gøre. Det jeg gjorde var at prøve at glemme personen. Det er nemmere sagt end gjort men på et tidspunkt, så finder man ud af, om man egentlig stadig tænker på personen, eller om man har glemt personen. Hvis det viser sig, at du stadig tænker på hende, så synes jeg, du skal kontakte hende og fortælle hende, hvad du føler. Hvis du derimod har glemt hende, så synes jeg du skal pakke hende væk. Lige nu tror jeg, det er vigtigt, at du lige sætter dig ned engang og fokuserer på dig selv, og hvordan du har det. Det er vigtigt nogle gange lige at putte sig selv før andre og lige få lov til at trække vejret, inden du gør noget andet.

Håber det hjalp bare en smule 🙂

  • AM, Pige, 18 år

Heyy,
Jeg forstår godt at du har det på denne måde. Oof jeg har været i gennem det alt for mang gang. Mit råd er: go for it. Fortæl hende sandheden, hvordan du virklig har det. Hvis du virkelig vil have det, so go for it. Det kan tage lidt tid at bare tryk send, folk har nogle gang brug for et skub og bare sige f det😂. Det er virklig svært, men det er worth it. Og hvis hun ikke vill blive venner igen (det tror jeg ik hun gøre, tro faktisk hun venter på at skiver til hende) , så du gjort hvad du kunne, so no regrets.
Anyway, good luck buddy✊🏽

  • Azy, Pige, 15 år

Hej
Som jeg høre det, lyder det mest som om at det et minderne du hænger fast i, og fortvivlelsen om du skal give slip eller gå tilbage til hende. Jeg ved selvfølgelig ikke præcist hvad der er sket, og derfor er det svært at bedømme, men hvis de ting hun har gjort, har været uden grund, og hvis det er sket mange gange, er der stor sandsynlighed for at det vil ske igen. Nogle gange sker det desværre bare at man lige pludselig ikke kan sammen, og så er det nok bedst at give slip.
Du kan også vælge at give det en sidste chance for jeres venskabs skyld, MEN hvis det så sker igen så drop hende for din egen skyld.

  • UwU, Pige, 14 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket (måske for første gang)? Ved du ikke, hvordan du flirter eller score dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven og ved du ikke, hvordan du får det sagt uden at ødelægge venskabet? Er du i tvivl, om du er rigtig forelsket eller om dit crush er vild med dig? Og hvad betyder det, når din flirt sender hjerte emojis eller når han ikke svare på snap?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger og tænker over, hvorfor det gør så ondt? Hvor lang tid det varer og hvordan du kommer videre? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det, på en sød måde?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste hellere vil ses med andre end dig. Og hvordan taler man så, om sine følelser?

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer, læse andre børns breve, få råd om kærestesorger og forelskelse, eller ved at stemme og give din mening om fx aldersforskel mellem kærester.

Kærlighed Andre der hjælper

Privatsnak

Stil spørgsmål om om kroppen, pubertet, følelser, forelskelse, kærester, sex og prævention.

Læs mere

Sexlinien

Rådgivning til unge ml 15-25 år om seksuelle spørgsmål og problemer, prævention, sexsygdomme, graviditet, nødprævention, abort m.m.

Læs mere

Voldsom Kærlighed

Voldsom Kærlighed er for dig mellem 16-24 år, som har brug for hjælp til at bearbejde dine oplevelser og leve et ungdomsliv uden kærestevold. Er det ikke dig, men én du kender, der er udsat for kærestevold, så kan du også få hjælp til at hjælpe den, du kender. Mange unge synes, at det kan være […]
Læs mere
Chat
Chat