Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Ved ikke om hun kan lide mig

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hej!
Kan godt forstå du skriver🙂
Jeg tænker helt sikkert, du skal snakke med hende. spørge hvorfor hun ikke har svaret, om det fordi hun ikke tør svare, eller ikke hved hvad hun skal sige? Hvis hun så ikke kan lide dig:/ så vil hun nok en skønne dag, kunne lide dig eller se at hun tog fejl! For du lyder som en flink dreng☺️Håber du kunne bruge mit råd! Held og Lykke ude i framtiden

Kh Mig

  • Den lille hjælper:), Pige, 13 år

Hej.
Det kan være meget normalt, at hun ikke svare fordi hun bliver nervøs eller ikke ved, hvad hun skal sige.

Jeg har også selv godt kunne lide en dreng, og syns det er mega fedt, hvis han er åben og kan starte en samtale. Kropskontakt, som en lille arm på skuldrene gør heller ikke noget, og er en god måde til og give en pige sommerfugle i maven på.

Piger i din aldre kan godt være meget forvirrende og vil meget gerne også spille kostbare over for drenge, så det kan også være derfor hun nogen gange ikke vil svare dig eller, hvis hun undgår dig.

Jeg syns du skal være dig selv og gøre hvad du følger er rigtigt og, hvis hun ikke vil dig fortjener hun dig bare ikke og så ved jeg, der nok skal komme En en dag.

Håber du fik lidt hjælp

  • Anonym, 16 år

hej.
Kan satens fortå du er itvivl. Prøv måske at skrive til hende, hvis det er svært at snakke? Tæk på at hun måske har det på samme måde. Hvis du venter på hun skriver, venter hun nok også på du skriver. Selvfølgelig kan det også være hun ikke kan lide dig, men du kan jo ligså godt prøve ik? Du ka jo ik miste noget.
Synes du skal skrive til hende, og spørger hvorfor hun ik har svaret eller bar starte helt nyt
håber det hjalp<3

  • pige, Pige, 13 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat